Leuke boeken & kaarten

Christiane Beerlandt

De sleutel tot zelf-bevrijding

Psyche en emoties spelen een zeer belangrijke rol bij het ontstaan en de genezing van ziekten. Christiane Beerlandt toont ons hoe de kiem, de wérkelijke oorzaak waarom men een bepaalde ziekte ontwikkelt, zich bevindt in de psychologische, emotionele toestand van een persoon op het vlak van onze diepste gevoelens en overtuigingen.

Christiane Beerlandt

De hoorn des overvloeds

Hoe kun je aan de hand van een voedingsproduct waar je naar hunkert, zien en begrijpen wat je wenst te verwezenlijken.

Wat zegt voedsel over karakter, verlangens, tekorten, mogelijkheden, talenten?

Christiane Beerlandt

Als dieren spreken konden

Dit boek neemt de lezer mee op een heel bijzondere ontdekkingstocht in het dierenrijk. Voor de moderne psychoanalytici kenden ook eeuwenoude culturen al specifieke betekenissen toe aan bepaalde diersoorten.

Elke diersoort heeft een eigen karakter, psyche, geaardheid, symbolische betekenis...

Christiane Beerlandt

Het signalenboek

Niets overkomt je zomaar ... Ontdek de betekenis van gebeurtenissen, verschijnselen, ziekten ... als signalen op je levenspad. Een greep uit de onderwerpen: aardbeving, kettingbotsing, parkeren, slippen, bliksem, lekke band, file, inbraak, kettingbrief, kritiek, lawaai, aanbranden van het eten.

Christiane Beerlandt

Het signalenboek 2

Niets overkomt je zomaar ... Ontdek de betekenis van gebeurtenissen, verschijnselen, ziekten ... als signalen op je levenspad.

Een greep: kelder onder water, verkeerd verbonden, gaslek, plankenkoorts, jaloezie, financiële problemen, agressie, inbraak auto, huisvlooien, aanrijding, computervirus.

Christiane Beerlandt

Het signalenboek 3

Ontdek de betekenis van gebeurtenissen, verschijnselen, ziekten ... als signalen op je levenspad

De diepste oorzaak en oplossing van een 70-tal ''signalen'', zoals een kleine brand, mieren in huis, een diep verdriet, menopauze- en menstruatieproblemen, drugsverslaving, enz.

Christiane Beerlandt

Het signalenboek 5

De reeks Signalenboeken kan beschouwd worden als een vervolg op De Sleutel tot Zelf-Bevrijding, het eerste, welbekende werk van Christiane Beerlandt, dat ondertussen is vertaald in diverse wereldtalen. Deze Vlaamse levensfilosoof (°1955) maakt gebruik van haar bijzondere vermogens om de diepstliggende betekenis (energetisch, emotioneel, psychologisch...) van gebeurtenissen, ziekten en feiten naar boven te halen. Het ''waarom'' verklaard.

Barbara Ann Brennan

Licht op de aura

Ons fysieke lichaam bestaat binnen een groter 'lichaam', een menselijk energieveld of aura, het voertuig waarmee we onze ervaringen creëren - ook gezondheid en ziekte. De kracht om onszelf te genezen ontvangen we eveneens via de aura. In dit energielichaam - nog maar kort geleden wetenschappelijk aangetoond, maar al eeuwenlang bekend bij genezers en mystici - ligt de oorsprong van elke ziekte.

Frank den Ouden

Magnetiseren wat is dat?

Het boek geeft antwoord op de vraag wat magnetiseren werkelijk inhoudt en hoe we deze helende energieen zowel voor anderen als voor onszelf kunnen gebruiken teneinde een evenwichtiger en gezonder leven te leiden. Onderwerpen die de revue passeren zijn o.a.: z.g. innerlijke gidsen, reincarnatie, regressie, de aura en chakra's.

R. Gordon Jouw handen genezen

Niet alleen mensen met bijzondere gaven kunnen anderen genezen. Ook jij kunt dat: door spontaan gebruik te maken van de energie die door je heen stroomt.

A. Herriotte

Super Quantum Touch

Met Quantum-Touch geneest men met de handen. Alle mensen beschikken van nature over het vermogen om healing te verzorgen. Hierbij is liefde het fundament van alle healing en de meest wezenlijke essentie van onze levenskracht.

W. D. Wattles

De oorsprong van de secret

"Na 'The Science of Getting Rich' langer dan een kwart eeuw te hebben bestudeerd, weet ik dat dit kleine boekje hét oorspronkelijke handboek is om je leven compleet te veranderen."

Ik heb ervan genoten om een van de mensen die zijn tijd ver vooruit was, 'de overgrootvader van The Secret' – Wallace D. Wattles, te bestuderen. Ik raad dit boek dan ook iedereen aan."

Rhonda Byrne

The Secret

The Secret helpt je bereiken wat je zelf voor onmogelijk houdt: geluk, succes, gezondheid, geld, relaties.

Wat is The Secret?

Waarom staat het overal op nummer 1?

Wat is het geheim van The Secret?

Wat kan het betekenen

Masaru Emoto

De geneeskracht van water

De Japanse onderzoeker Masaru Emoto maakte foto's van bevroren waterkristallen en ontdekte dat vervuild water heel andere kristallisatiepatronen opleverde dan bijvoorbeeld helder bronwater. Ook intentie was van invloed: water dat positief was toegesproken vormde mooie volmaakte kristallen, terwijl negatieve woorden, gedachten en emoties tot lelijke, misvormde waterkristallen leidden.

M. Gienger

De genezende kracht van water en edelstenen

Sardonyx-water tegen oorontsteking, chrysopraas-water om te ontgiften en ontslakken, smaragd-water bij ontstekingen en aquamarijn-water bij allergie. Dit zijn enkele voorbeelden van de heilzame werking van water waaraan edelstenen hun kracht hebben afgegeven. Deze traditie bestaat al eeuwenlang, maar doet in deze moderne tijd weer opgeld – mede dankzij het wateronderzoek van Masaru Emoto, waardoor de genezende werkingen nu ook kunnen worden verklaard.

AArun Gandhi

Het boek van wijsheid

Arun Gandhi werd liefdevol opgevoed en opgeleid door zijn grootvader, totdat die in 1948 werd vermoord. Nu is Arun over de hele wereld bekend als activist, spreker en verspreider van het gedachtegoed van Mahatma Gandhi. Hij is de laatste die de intieme, persoonlijke verhalen over deze spirituele icoon kan vertellen.

Arun Gandhi groeide op in de beroemde ashram van Mahatma Gandhi. De grondlegger van het moderne India, geliefde filosoof en invloedrijke mensenrechtenactivist was voor Arun gewoon zijn opa.

Tenen lezen: voeten zijn spiegels

In Tenen Lezen 'wat kun je ermee' diept Imre Somogyi het fenomeen tenen lezen verder uit. Tal van onderwerpen komen daarbij aan de orde zoals tenen lezen en erfelijkheid, tenen lezen bij relaties en de waarde van tenen lezen bij beroepskeuze en sollicitaties. Verder blijkt uit een aantal praktijkvoorbeelden hoe ouders meer begrip voor hun kinderen kunnen opbrengen na het lezen van hun tenen.

Leuke boeken & kaarten   Modules

0/1 Compleet